
Zařízení & příslušenství
Guláš z vepřové panenky
Příprava 20min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
slunečnicového oleje45 gramů
-
cibule napůl120 gramů
-
česneku2 stroužky
-
vepřové panenky600 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¾ čajové lžičky
-
hladké mouky1 polévková lžíce
-
červená paprika nakrájená na nudličky1
-
konzervovaných rajčat drcených200 gramů
-
rajčatového protlaku1 polévková lžíce
-
sladké červené papriky1 čajová lžička
-
uzené červené papriky1 čajová lžička
-
sušené majoránky1 čajová lžička
-
mletého chilli1 špetka
-
dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
346 kcal /
1452 kJ
Protein
35 g
Tuk
18 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
1254 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Příběhy chutí II.
18 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1 Std.
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 Min
Vepřové v mrkvi
2 Std.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min
Hovězí Stroganoff
35 Min
Nadýchané placky s kuřecími hamburgery
45 Min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1 Std.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 Std. 30 Min
Křupavá sekaná
1 Std.
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1 Std.
Klasický maďarský guláš
1 Std. 45 Min