Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 gramů slunečnicového oleje
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 600 gramů vepřové panenky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 1 červená paprika, nakrájená na nudličky
- 200 gramů konzervovaných rajčat, drcených
- 1 polévková lžíce rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- 1 čajová lžička uzené červené papriky
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 1 špetka mletého chilli
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1452 kJ / 346 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1254 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí Stroganoff
35 Min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 Std. 25 Min
Vepřové v mrkvi
2h
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1h
Vepřová krkovice s houskovým knedlíkem a zelím
3 Std.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min
Křupavá sekaná
1h
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1h
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1h