Zařízení & příslušenství
Guláš z vepřové panenky
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
45 gramů slunečnicového oleje
-
120 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
600 gramů vepřové panenky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
¾ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 polévková lžíce hladká mouka
-
1 červená paprika nakrájená na nudličky
-
200 gramů konzervovaných rajčat drcených
-
1 polévková lžíce rajčatového protlaku
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
1 čajová lžička uzené červené papriky
-
1 čajová lžička sušené majoránky
-
1 špetka mletého chilli
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1254 mg
Protein
35 g
Kalorie
1452 kJ /
346 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí II.
18 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí Stroganoff
35min.
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1hod.
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1hod. 10min.
Krémová kuřecí polévka
45min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Roštěnky s bramborami
1hod. 20min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.
Katův šleh
35min.
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1hod.
Vepřové v mrkvi
2hod.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.