Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 200 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 750 g Rhabarber, in Stücken (2 cm)
- 50 g Zitronensaft
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2247 kJ / 530 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 119 g
- Tuk
- 0 g
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 min
Rhabarberkonfitüre mit Pistazien
30 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2h 20min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 godz. 30 min
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20min
Birnenkonfitüre
20min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25min
Zwetschgenmus
1 godz.
Apfel-Gewürz-Konfitüre
30 min