Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Sauerkirschen, entsteint
- 130 g Gelierzucker 3:1
- 40 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 20 g Espresso, aufgebrüht
- 1 Msp. Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1926 kJ / 456 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 92 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ananas-Bananen-Konfitüre
25 min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35min
Orangenkonfitüre
45min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Rhabarber-Konfitüre
30 min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre
25 min
Birnenkonfitüre
20min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1h 10 min
Kirsch-Bananen-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min