Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nougateis
- 100 g Nougat, in Stücken
- 500 g Sahne, 32 - 35 % Fett
- 50 g Zucker
- 1 Msp. Zimt
- 6 Eigelb
- 1 Prise Salz
- Wasser, eiskalt
Quittenkompott und Fertigstellung
- 600 g Quitten
- 3 EL Zitronensaft
- 300 g Apfelsaft
- 3 Orangen, unbehandelt, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1 Zimtstange
- 1 EL Speisestärke
- 2 EL Zucker
-
1
EL Orangenlikör
nebo 1 EL Orangensaft - 40 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in langen Spänen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1940 kJ / 463 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pflaumenkompott
20 min.
Blutorangenmarmelade mit Kardamom
1h 45min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30 Min
Quitten-Meerrettich
30 Min
Orangen-Holunderblüten-Aufstrich
25 min
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2 godz.
Quitten-Tarte-Tatin
2 godz.
Pflaumenmus aus dem Backofen
4 Std.
Amarena-Kirschen
7h
Quittenchutney
55 min
Quitten-Orangen-Eis
8h 40min
Zwetschgenmus
1 Std.