Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 牛蛙, 2只,去皮,切大块
- 5 克 姜, 切片
- 1 支 葱, 切段
- 15 克 淀粉
- 1 汤匙 料酒
- 1 茶匙 辣椒粉
- 20 克 油
- 20 克 辣椒油
- 40 克 泡椒, 红泡椒和绿泡椒各半,再额外留3汤匙泡椒水备用
- 15 克 泡姜, 切丝
- 1 茶匙 花椒
- 10 克 蒜头
- ¼ 茶匙 胡椒粉
- 1 汤匙 生抽
- 1 茶匙 糖
- 100 克 莴笋, 去皮,切块
- 80 克 西芹, 切条
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 943 kJ / 225 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 2.7 g