Zařízení & příslušenství
蒜蓉蒸秋葵
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜头30 克
-
新鲜红辣椒4 支
-
辣椒油1 茶匙
-
生抽30 克
-
蚝油10 克
-
糖1 茶匙
-
水 按步骤操作530 克
-
秋葵 去头,切小段250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2 g
Kalorie
324 kJ /
77 kcal
Tuk
2.7 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
辣味中国
70 recepty/-ů
Čína
Čína