青辣椒炒五花肉

青辣椒炒五花肉

4.6 11 rating
Příprava 5min.
Celkový 25min.
3 人份

Suroviny

  • 食油
    30 克
  • 蒜瓣
    4 个
  • 五花肉,去皮 ,切片
    250 克
  • 豆瓣酱
    12 克
  • 新鲜青辣椒 去籽,切片
    6 条
  • 1 茶匙
  • 酱青
    1 茶匙
  • 辣椒干 浸软,切段
    2 条

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 130 mg
Protein 10 g
Kalorie 2424 kJ / 579 kcal
Tuk 54 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 18 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...