Zařízení & příslušenství
青辣椒炒五花肉
Příprava 5min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
食油30 克
-
蒜瓣4 个
-
五花肉,去皮 ,切片250 克
-
豆瓣酱12 克
-
新鲜青辣椒 去籽,切片6 条
-
糖1 茶匙
-
酱青1 茶匙
-
辣椒干 浸软,切段2 条
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
130 mg
Protein
10 g
Kalorie
2424 kJ /
579 kcal
Tuk
54 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
18 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亚洲高温精选
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní