榄菜四季豆

4.5 81 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 30 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 四季豆 切1厘米丁
    500 克
  • 橄榄菜
    50 克
  • 2 克
  • 1 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 883.5 mg
Protein 3.5 g
Kalorie 848 kJ / 202.7 kcal
Tuk 16.1 g
Vláknina 21.1 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 12.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...