Zařízení & příslušenství
榄菜四季豆
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
油30 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
四季豆 切1厘米丁500 克
-
橄榄菜50 克
-
盐2 克
-
糖1 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
883.5 mg
Protein
3.5 g
Kalorie
848 kJ /
202.7 kcal
Tuk
16.1 g
Vláknina
21.1 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
12.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
聚会
38 recepty/-ů
Čína
Čína
风味蔬食
11 recepty/-ů
Čína
Čína
高温专辑
37 recepty/-ů
Čína
Čína