苏式榨菜鲜肉月饼

苏式榨菜鲜肉月饼

4.3 17 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 25min.
20 个

Suroviny

油酥面团
  • 低筋面粉
    200 克
  • 猪油
    100 克
水油皮面团
  • 低筋面粉
    320 克
  • 猪油
    120 克
  • 糖粉
    20 克
  • 90 克
鲜肉内馅
  • 榨菜 提前泡水去除盐分沥干
    140 克
  • 猪肉肉糜
    400 克
  • 15 克
  • 2 茶匙
  • 老抽
    10 克
  • 料酒
    10 克
  • 切细末
    4 支
  • 麻油
    10 克
组合
  • 蛋黄 打成蛋液
    2 颗
  • 白芝麻 装饰用
    适量

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 个

Sodík 590.1 mg
Protein 5.3 g
Kalorie 1194.7 kJ / 285.8 kcal
Tuk 18.6 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...