Zařízení & příslušenství
荠菜肉丝炒年糕
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
淀粉1 小撮
-
油20 克
-
姜 切丝1 片
-
荠菜 洗净切碎100 克
-
料酒15 克
-
年糕 年糕片250 克
-
生抽2 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
糖1 小撮
-
水15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
23.4 g
Kalorie
2837 kJ /
678 kcal
Tuk
15.2 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
109.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína