剁椒蒸双菌

剁椒蒸双菌

3.9 7 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 金针菇 切去根部,洗净沥干
    250 克
  • 新鲜黑木耳
    100 克
  • 剁椒 红色的
    2 汤匙
  • 500 克
  • 素蚝油
    1 汤匙
  • 酱油
    1 汤匙
  • 麻油
    1 茶匙
  • 花椒油
    ½ 茶匙
  • 冰糖粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 2.9 g
Kalorie 428.3 kJ / 102.3 kcal
Tuk 5.5 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...