剁椒蒸双菌
TM5 TM6

剁椒蒸双菌

3.8 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 250 克 金针菇 ,切去根部,洗净沥干
  • 100 克 新鲜黑木耳
  • 2 汤匙 剁椒 ,红色的
  • 500 克 水
  • 1 汤匙 素蚝油
  • 1 汤匙 酱油
  • 1 茶匙 麻油
  • ½ 茶匙 花椒油
  • 1 茶匙 冰糖粉
  • 1 茶匙 醋

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
428.3 kJ / 102.3 kcal
Protein
2.9 g
Sacharidy
12 g
Tuk
5.5 g
Vláknina
3.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty