Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 125 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison
- 50 g de lait
- 1 pincée de sel
La garniture au fromage blanc
- 500 g de fromage blanc nature lisse
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 œufs
- 40 g de fécule de maïs
- 135 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2083 kJ / 498 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 52.9 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manneles
1h 30min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Streusel
2 godz.
Gâteau aux quetsches
45 min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 Std. 15 Min
Gâteau au vin rouge
1 godz.
Spaetzles à l'alsacienne
40min
Spätzles aux girolles
50min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Kougelhopf
2h 55min
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1 godz. 15 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min