Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di erba cipollina fresca
- 125 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4012 kJ / 959 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 104.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maionese
10 min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 Std. 30 Min
Salsa barbecue
20 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Maionese al curry
15min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Burro alle acciughe
4h 20min
Salsa tartara
10 min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min
L'originale salsa barbecue
2h 5min
Confettura di cipolle di Tropea
55min