Gelato al Parmigiano reggiano
TM5 TM31 TM6

Gelato al Parmigiano reggiano

4.3 (8 hodnocení)

Suroviny

Gelato al Parmigiano reggiano

  • 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
  • 100 g di latte intero
  • 400 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 30 g di zucchero

Terminare la preparazione

  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1453.9 kJ / 347.5 kcal
Protein
15 g
Sacharidy
6.2 g
Tuk
29.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty