
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato al Parmigiano reggiano
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 347.5 kcal / 1453.9 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 29.2 g
- Sacharidy
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato al caramello salato
8hod. 25min
Meringhe al caramello con crema inglese
30min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Žádné hodnocení
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10hod. 30min
Salsa alla birra e mele
35min
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2hod. 30min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1hod. 35min
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3hod. 30min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1hod. 10min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Bavarese al mandarino
4hod. 45min
Mousse salmone e aneto
10min