Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato al Parmigiano reggiano
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1453.9 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 29.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3 Std. 30 Min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20min
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1h
Salsa alla birra e mele
35min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 Std. 30 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Give me more
10min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min