Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato al Parmigiano reggiano
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1453.9 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 29.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 Std. 5 Min
Capesante con purè di pastinaca e crumble alla pancetta
30 min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10u. 20min
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3 Std. 30 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Canapè di anguria con feta e noci
20min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.