Gelato al Parmigiano reggiano

Gelato al Parmigiano reggiano

4.3 10 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 10hod. 40min.
8 porzioni

Suroviny

Gelato al Parmigiano reggiano
  • 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
  • 100 g di latte intero
  • 400 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 30 g zucchero
Terminare la preparazione
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 15 g
Kalorie 1453.9 kJ / 347.5 kcal
Tuk 29.2 g
Sacharidy 6.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...