Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de manzanas peladas y en cuartos
- 2 cucharadas de pasas
- 2 cucharadas de azúcar moreno
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 2 cucharaditas de ron (volitelně)
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para engrasar)
- 2 huevos
- 100 g de azúcar glas
- ½ vaina de vainilla (la raspadura)
- 1 pellizco de sal
- 170 g de harina de espelta
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2152 kJ / 514 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 70.5 g
- Tuk
- 23.7 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 125.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Bizcocho veteado de manzana
1h
Tarta de manzana
1h
Bizcocho de manzana
1h
Cake a la cerveza negra
50min
Magdalenas de castañas y chocolate
1h 15min
Mini plum cakes de mandarina, miel y jengibre
1h
Pasteles de pistacho y coco
1h
Tatin de pera
45min
Bizcocho de compota de manzana
2u. 20min
Tarta de manzana y pera
50min
Bizcocho de manzana (sin azúcar)
50min