Kompatibilní verze
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de agua a temperatura ambiente
- 20 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas, desmenuzada
- 1 cucharadita de miel
- 100 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 300 g de harina panificable sin gluten Schär® Mix B
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 100 g de queso gorgonzola en trozos
- 100 g de jamón serrano en lonchas
- 1 patata (aprox. 150 g) en rodajas de aprox. 2 mm
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas limpias y secas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 11380 kJ / 2720 kcal
- Protein
- 75.1 g
- Sacharidy
- 371.7 g
- Tuk
- 113.9 g
- Vláknina
- 26 g
Alternativní recepty
Crêpes sin gluten
45 Min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2sa 50 dk
Pan de molde sin gluten
14h
Rosquillas americanas sin gluten
2 Std. 30 Min
Pizza sin gluten en sartén
30 Min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Pizza tropical sin gluten
1h
Pan de brioche sin gluten
2sa 50 dk
Lasaña sin gluten
2 Std.