Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 180 g de agua
- 60 g de leche
- 2 cucharaditas de azúcar
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada
- 20 g de aceite vegetal (y un poco más para el bol)
- 360 g de harina de trigo
Relleno
- 2 setas shiitake frescas
- 2 cebolletas rectas en rodajas (2 cm)
- 80 g de repollo blanco en trozos
- 1 rodaja de jengibre fresco pelado (2 mm)
- 2 dientes de ajo
- 140 g carne picada de cerdo
- 120 - 130 g salsa de soja
- ½ cucharadita de azúcar
- 15 g de salsa de ostras
- 10 g de aceite de sésamo
- 400 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1032 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bagels
2h
Sopa de fideos japoneses
1h 15min
Panes de coco con pollo hoisin
55 min
Wontons fritos salados
30 min
Bao buns sin gluten con pollo en salsa hoisin
2h
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1 godz.
Sopa thai de pollo
30 min
Bao buns de coco, cerdo y champiñones
45 Min
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1 godz.
Bao buns con salmón y espárragos
1 godz.
Bao buns de secreto ibérico
2hod. 30min