Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Würfel frische Germ
- 200 g Wasser
- 85 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Weizenmehl, universal
- 1 ¼ TL Salz
- 4 TL Za'atar (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1h 20 min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 Std. 15 Min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1h 20 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 Min
Türkisches Fladenbrot
2h 10 min
Sheek Kebab
1 Std. 10 Min
Za´atar-Brot
1h 40 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 Std. 15 Min