
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Würfel frische Germ
- 200 g Wasser
- 85 g Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Weizenmehl, universal
- 1 ¼ TL Salz
- 4 TL Za'atar (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 104 kcal / 437 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Za´atar-Brot
1hod. 40min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40min
Türkische Pizza - Lahmacun
1hod. 10min
Zatar
15min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50min
Roggenfladenbrot
2hod. 10min
Poca (türkische Hörnchen)
2hod. 10min
Türkisches Fladenbrot
2hod. 10min
Sesamkringel - Simit
2hod. 10min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1hod.
Würziges Fladenbrot
1hod. 40min
Kichererbsenpaste - Humus
13hod.