Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gefüllte Weinblätter
- 900 g Wasser
- 12 Weinblätter, frisch, gewaschen, ohne Stiele
- 90 g Hirse
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- ¼ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Fenchelsamen
- 60 g Sultaninen
- 20 g Pinienkerne
Joghurtsauce
- 1 Zitrone, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 150 g Joghurt, 10% Fett
- 1 EL Minzblätter, frisch
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 816 kJ / 208 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 分钟
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 godz. 10 min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 分钟
Gefüllte Weinblätter mit Zitronensauce
1 godz. 15 min
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40 分钟
Baku - Dolma
1 godz. 45 min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1小时
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 分钟
Minze-Ayran
5min