
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 140 g Milch
- 1 TL Salz
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Weizenmehl Type 1050
- 30 g Olivenöl
- 1 EL Za´atar
- 1 gestr. TL grobes Salz
- 1 EL Thymian abgezupft, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 245 kcal / 1024 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zatar
15min
Gefüllte Parathas
1hod. 20min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35min
Kokosnuss-Pistazien-Kuchen
1hod. 10min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45min
Pilaw-Reis
40min
Orientalische Hackbällchen
40min
Chapati
1hod. 10min
Ma'amoul
1hod. 30min
Sheek Kebab
1hod. 10min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1hod.
Libanesisches Fladenbrot
3hod. 20min