Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 140 g Milch
- 1 TL Salz
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Weizenmehl Type 1050
- 30 g Olivenöl
- 1 EL Za´atar
- 1 gestr. TL grobes Salz
- 1 EL Thymian, abgezupft, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1024 kJ / 245 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Libanesisches Fladenbrot
3h 20 min
Gefüllte marokkanische Brote
2h 45min
Zwiebel Bhaji
45 min
Süße Briouats
35min
Zatar
15min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35min
Halva-Rollen mit Kaffee-Gewürz-Sabayon
35min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 godz.
Ma'amoul
1h 30min
Kofta Curry
1h 10min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 min
Chapatis
1 godz.