Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 hojas de gelatina
Gelatina de mandarina
- 150 g de zumo de mandarina
- 50 g de azúcar
- 30 g de zumo de limón
-
450
g de zumo de mandarina
nebo 450 g de zumo de naranja
Crema de chocolate
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 2.95 g
- Sacharidy
- 15.67 g
- Tuk
- 11.36 g
- Vláknina
- 1.37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20 min
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4h 45min
Flan de queso con mousse de arándanos
1h
Delicias de melocotón en conserva
5h
Natillas de naranja con chocolate
2h 15min
Panna cotta a la crema de whisky
2 Std. 45 Min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 Std. 10 Min
Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques
6h 30min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4 Std. 15 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Panna cotta de caramelos para dos
3h 40min