Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 hojas de gelatina
Gelatina de mandarina
- 150 g de zumo de mandarina
- 50 g de azúcar
- 30 g de zumo de limón
-
450
g de zumo de mandarina
nebo 450 g de zumo de naranja
Crema de chocolate
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 2.95 g
- Sacharidy
- 15.67 g
- Tuk
- 11.36 g
- Vláknina
- 1.37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta
6h 10min
Tiramisú
5h 20min
Mousse de sidra con su gelatina
2 godz. 20 min
Bavaroise de naranja
5 Std. 15 Min
Flan de avellanas
5 Std. 15 Min
Samosas de pera con salsa de chocolate a la pimienta
45min
Blanco y negro de requesón
1ч. 30 мин.
Mousse de crema de orujo
2h
Vasitos de tiramisú para dos
3h 10min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4h 40min
Crumble frío de frambuesas
25min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min