Kompatibilní verze
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Manzanas caramelizadas
- 1 hoja de gelatina
- 120 g de agua
- 30 g de azúcar
- 1 - 2 manzanas peladas y cortadas en láminas finas
- 1 cucharada de zumo de limón
- 10 - 15 g de caramelo líquido
Mousse de queso de cabra
- 3 hojas de gelatina
- 180 - 200 g de queso de cabra en rulo cortado en trozos
- 200 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Mousse de foie
- 3 hojas de gelatina
- 200 g de foie gras de pato crudo
- 30 g de vino Pedro Ximénez
- 200 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 36 biscotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 153 kJ / 37 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartaletas de pimientos confitados
45min
Cremoso de ibérico
5min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3 Std.
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 godz. 15 min
Mousse de crema de orujo
2 Std.
Tostas con bombón de salmón
2h 30min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Emulsión de patata con pulpo
50 min