Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Franchipán de chocolate
- 70 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 huevo
- 100 g de almendra molida
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre extendido
- 1 pera conferencia
- 1 huevo batido
- azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2683 kJ / 642 kcal
- Protein
- 5.03 g
- Sacharidy
- 43.27 g
- Tuk
- 48.33 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min
Bacalao espiritual
45 Min
Marquesas al cacao
45 Min
Roscón de Reyes
4h
Financieros de chocolate y pistacho
45 Min
Tarta de Santiago
1h 10min
Costrada griega
50min
Serpiente de frutos secos y franchipán
50min
Cookie cheesecakes
1h 40min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Mazapanes
45 Min
Galette des Rois
1h