Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Franchipán de chocolate
- 70 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 huevo
- 100 g de almendra molida
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre extendido
- 1 pera conferencia
- 1 huevo batido
- azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2683 kJ / 642 kcal
- Protein
- 5.03 g
- Sacharidy
- 43.27 g
- Tuk
- 48.33 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bombones de mazapán
1h
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Carbayones
1h 25min
Galette des Rois
1h
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Charlota de chocolate con fresas y frutos rojos
4h 45min
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Mierensinas
1 godz. 10 min
Kringle Estonia
1h 40min
Kringle navideño con confitura de arándanos
2 godz. 20 min
Bundt cake de especias
2h
Bizcocho al vapor con mermelada de frambuesa
1h