Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Franchipán de chocolate
- 70 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 huevo
- 100 g de almendra molida
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre extendido
- 1 pera conferencia
- 1 huevo batido
- azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2683 kJ / 642 kcal
- Protein
- 5.03 g
- Sacharidy
- 43.27 g
- Tuk
- 48.33 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Pastel de turrón y chocolate
3h 50min
Pastel helado de chocolate con galletas de chocolate
9h 20min
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Mini bundt cake de limón con glaseado al romero
1h 15min
Kugelhopf alsaciano
4h
Cena de 10 en 1 hora
1hod.
Menú: Lentejas estofadas. Solomillo de cerdo con patatas y salsa de tomate. Quesillo
3 Std. 10 Min
Panettone de avellanas y marron glacé
18 Std. 10 Min
Estrella de Navidad
2h 20min
Semifrío de nata con piñones y pistachos
6 Std.
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1sa 45 dk