Zařízení & příslušenství
菌菇松茸天籽兰花汤
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
花菇 切片4 个
-
干松茸 泡水后沥干,切片20 克
-
蟹味菇40 克
-
白蘑菇 切片40 克
-
新鲜杏鲍菇 切片40 克
-
天籽兰花5 克
-
水1200 克
-
盐1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.1 g
Kalorie
97 kJ /
23 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
1.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína