椒麻肉糜炒藕粒

椒麻肉糜炒藕粒

4.7 36 rating
Příprava 15min.
Celkový 25min.
3 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 花椒
    1 茶匙
  • 豆瓣酱
    25 - 30 克
  • 肉糜
    100 克
  • 料酒
    5 克
  • 莲藕 去皮,切1.5×1.5厘米丁
    400 克
  • 蚝油
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 5 克
  • 西芹 去皮,切丁
    160 克
  • 白芝麻
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1210.1 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1297.3 kJ / 310.3 kcal
Tuk 20.6 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 25.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...