Zařízení & příslušenství
椒麻肉糜炒藕粒
Příprava 15min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
油20 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
花椒1 茶匙
-
豆瓣酱25 - 30 克
-
肉糜100 克
-
料酒5 克
-
莲藕 去皮,切1.5×1.5厘米丁400 克
-
蚝油10 克
-
生抽10 克
-
糖5 克
-
西芹 去皮,切丁160 克
-
白芝麻1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1210.1 mg
Protein
8.7 g
Kalorie
1297.3 kJ /
310.3 kcal
Tuk
20.6 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
25.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中秋佳宴
10 recepty/-ů
Čína
Čína