Zařízení & příslušenství
芦笋浓汤
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
黄油30 克
-
芦笋 洗净,切去根部,切段500 克
-
土豆 去皮,切块250 克
-
鸡高汤500 克
-
盐1 茶匙
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
-
稀奶油 少许,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.4 g
Kalorie
646 kJ /
154 kcal
Tuk
9.3 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
13.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína