Zařízení & příslušenství
咸蛋黄南瓜
Příprava 15min.
Celkový 35min.
3 人份
Suroviny
-
水 蒸煮用500 克
-
咸蛋黄8 颗
-
白酒少许
-
南瓜 去皮切2.5×2.5厘米块400 克
-
油50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
213.6 mg
Protein
13.5 g
Kalorie
1942.3 kJ /
464.7 kcal
Tuk
42.2 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
4.9 g
Sacharidy
7.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中秋家常料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína