
Zařízení & příslušenství
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli plus extra na vymazání
-
600 gramů brambor na čtvrtiny
-
10 gramů másla plus extra na vymazání
-
4 čerstvé filety z lososa (120-200 gramů každý)
-
1 citrón bio, nastrouhaná kůra a šťáva
-
1 špetka čerstvě umletého pepře plus extra dle chuti
-
100 gramů šalotky napůl
-
200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
2 polévkové lžíce hladké mouky
-
150 gramů smetany na vaření (cca 18% tuku)
-
300 gramů žampiónů nakrájených na plátky
-
50 gramů suchého bílého vína
-
2 špetky muškátového oříšku, strouhaného
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
660 kcal /
2763 kJ
Protein
45 g
Tuk
48 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min
Losos s bramborovou kaší
55min
Treska s citrusovým máslem
50min
Restované krevety
15min
Losos se špenátem a divokou rýží
1hod. 15min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min
Losos se zeleninou a kuskusem
40min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min