
Zařízení & příslušenství
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů olivového oleje
-
120 gram tuňáka konzervovaného v oleji
-
10 lístků čerstvé bazalky plus na ozdobu
-
25 gramů oliv 10 kusů
-
240 gramů rajčat na kousky (cca 3 cm)
-
150 gramů salátové okurky na kousky (cca 3 cm)
-
1 kus jarní cibulky pouze zelená část, na kusy (3 cm)
-
200 gramů ledového salátu na kusy (cca 3 cm)
-
150 gramů papriky bez zrníček, na kusy (cca 3 cm)
-
1 čajová lžička soli
-
4 špetky mletého černého pepře
-
250 gramů těstovin uvařených
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
426 kcal /
1786 kJ
Protein
11.75 g
Tuk
33.73 g
Sacharidy
21.65 g
Vláknina
0.33 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vítězové
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Jarní salát se šunkou a vejci
25min
Listový salát s camembertem, slaninou a jablky
20min
Šopský salát
10min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1hod. 10min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45min
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1hod.
Těstovinový salát s fetou a olivami
1hod. 40min
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30min
Špagety s rajčaty a slaninou
35min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55min
Těstovinový salát Caprese
25min