Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů olivového oleje
- 120 gram tuňáka konzervovaného v oleji
- 10 lístků čerstvé bazalky, plus na ozdobu
- 25 gramů oliv, 10 kusů
- 240 gramů rajčat na kousky (cca 3 cm)
- 150 gramů salátové okurky, na kousky (cca 3 cm)
- 1 kus jarní cibulky, pouze zelená část, na kusy (3 cm)
- 200 gramů ledového salátu na kusy (cca 3 cm)
- 150 gramů papriky, bez zrníček, na kusy (cca 3 cm)
- 1 čajová lžička soli
- 4 špetky mletého černého pepře
- 250 gramů těstovin uvařených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1786 kJ / 426 kcal
- Protein
- 11.75 g
- Sacharidy
- 21.65 g
- Tuk
- 33.73 g
- Vláknina
- 0.33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30min
Žlutá rýže s kuřetem
50 min
Kuřecí salát s těstovinami
45min
Losos se zeleninou a kuskusem
40min
Listový salát s camembertem, slaninou a jablky
20min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1h
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 Min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1h
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1h
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1h
Univerzální dresink
5min