
Zařízení & příslušenství
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
Příprava 10min
Celkový 10min
4 porce
Suroviny
-
olivového oleje100 gramů
-
tuňáka konzervovaného v oleji120 gram
-
čerstvé bazalky plus na ozdobu10 lístků
-
oliv 10 kusů25 gramů
-
rajčat na kousky (cca 3 cm)240 gramů
-
salátové okurky na kousky (cca 3 cm)150 gramů
-
jarní cibulky pouze zelená část, na kusy (3 cm)1 kus
-
ledového salátu na kusy (cca 3 cm)200 gramů
-
papriky bez zrníček, na kusy (cca 3 cm)150 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
mletého černého pepře4 špetky
-
těstovin uvařených250 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
426 kcal /
1786 kJ
Protein
11.75 g
Tuk
33.73 g
Sacharidy
21.65 g
Vláknina
0.33 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vítězové
11 recept
Česká republika
Česká republika