Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů jarní cibulky, 3 kusy
- 20 gramů olivového oleje
- 2 snítky čerstvé máty
- 450 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 1 polévková lžíce másla
- 1 čajová lžička mořské soli, hrubé
- 1 špetka pepře, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 982 kJ / 235 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 min
Hráškovo-mrkvová polévka
1 Std.
Zelný salát s bylinkami
10 Min
Lišková polévka
1h 40min
Květáková polévka
35 Min
Kapr na modro
Žádné hodnocení
Huspenina
2 godz. 25 min
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Žampiónový krém s estragonem
Žádné hodnocení
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1 godz. 25 min
Treska na thajský způsob
2h 40min
Gulášová polévka s balzamikem
1h 30min