Zařízení & příslušenství
Hrášková kaše
Příprava 7min.
Celkový 13min.
3 porce
Suroviny
-
100 gramů jarní cibulky 3 kusy
-
20 gramů olivového oleje
-
2 snítky čerstvé máty
-
450 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
1 polévková lžíce másla
-
1 čajová lžička mořské soli, hrubé
-
1 špetka pepře, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
10.6 g
Kalorie
982 kJ /
235 kcal
Tuk
11.7 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Luštěniny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2hod.
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1hod. 25min.
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4hod.
Velikonoční bochánky
2hod. 50min.
Plněné cukety po námořnicku
1hod. 25min.
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1hod. 15min.
Kapr na modro
55min.
Fazolové pyré
15min.
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1hod. 20min.
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13hod. 30min.
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min.
Kynutý knedlík s makovou náplní (Germknödel)
1hod. 30min.