Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů jarní cibulky, 3 kusy
- 20 gramů olivového oleje
- 2 snítky čerstvé máty
- 450 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 1 polévková lžíce másla
- 1 čajová lžička mořské soli, hrubé
- 1 špetka pepře, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 982 kJ / 235 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rybí polévka s pórkem
35 min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45 min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 min
Sněhová cesta
6 Min
Dip z jablečného pyré a křenu
Žádné hodnocení
Zelné knedlíky
36min
Selské bramborové placky se zelím
1 Std. 20 Min
Polévka oranžová z dýně
35 min
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Kynuté knedlíky trochu jinak
1h