Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 400 g de almejas frescas
-
1
cucharada de sal gorda
nebo 2 cucharaditas de sal - 3 - 4 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 400 g de calamares frescos limpios y en trozos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de colorante amarillo (volitelně)
- 700 g de fumet de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 350 g de arroz de grano redondo
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 6 gambones crudos enteros
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1798 kJ / 430 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 822.7 mg
Alternativní recepty
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Paella mixta (HESTAN CUE)
40min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Paella de pollo y marisco XXL
1 Std.
Fideuá de mariscos
45min
Risotto de calamares y langostinos
1 Std.
Arroz empurdanés
1 Std.
Paella del senyoret
1 Std. 30 Min
Paella mixta rústica
1 Std.
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min