Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 150 g alho-francês cortado em rodelas
- 150 g cenoura cortada em rodelas
- 3 pés de tomilho, só as folhas
- 1 pitada de pimenta
- 30 g azeite
- 1400 g água
- 300 g peito de frango cortado em pedaços
- 5 g salsa, só as folhas
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo caldo de galinha - 100 g couve chinesa cortada em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 200 g ervilhas descongeladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 171 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de carne dinamarquesa
30 min
Harira - Sopa de lentilhas com carne
2h
Canja fresca de Natal
1h 15 min
Borscht
45 min
Legumes miniatura em papelote com manteiga aromatizada com tomilho
45 min
Canja da ceia
50 min
Sopa de couve e batata
50 min
Sopa da horta
55 min
Salada de batata com pesto
45 min
Sopa primavera
40 min
Canja com cenoura e ervilhas
1h
Sopa de frango e lentilhas
40 min