Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g salsa, só as folhas
- 500 g miolo de vieira
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 40 g azeite
- 500 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g vinho do Porto
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo caldo de galinha - 400 g água
- 300 g espargos brancos limpos cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g crème-fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1249.7 kJ / 298.7 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1101.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de beringela e pimento
40min
Creme de beterraba com laranja
40min
Beringela com feta e malagueta
6 Std. 35 Min
Creme de tomate com laranja e crocante de queijo
35min
Soufflé de marisco
2u.
Caldo de pato com noodles e nabiças
50min
Creme de castanha e aipo
40min
Creme de espargos com parmesão
30min
Vichyssoise
40min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1 Std. 5 Min
Creme de aipo e maçã
30min
Vichyssoise de espargos
40min