Creme de espargos e vieiras
TM5 TM6

Creme de espargos e vieiras

5.0 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 5 g salsa, só as folhas
  • 500 g miolo de vieira
  • Flor de sal q.b. p/ temperar
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • 40 g azeite
  • 500 g cebola cortada em pedaços
  • 2 dentes de alho
  • 20 g vinho do Porto
  • 1 c. chá de caldo de galinha caseiro
    nebo 1 cubo caldo de galinha
  • 400 g água
  • 300 g espargos brancos limpos cortados em pedaços
  • 1 c. chá de sal
  • 100 g crème-fraîche

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
1249.7 kJ / 298.7 kcal
Protein
18.8 g
Sacharidy
20.6 g
Tuk
15.7 g
Nasycený tuk
4.4 g
Vláknina
3.8 g
Sodík
1101.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty