Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g salsa, só as folhas
- 500 g miolo de vieira
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 40 g azeite
- 500 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g vinho do Porto
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo caldo de galinha - 400 g água
- 300 g espargos brancos limpos cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g crème-fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1249.7 kJ / 298.7 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1101.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de alface com camarão
50 Min
Creme de cogumelos
20 Min
Creme de cogumelos
1h 20 min
Sopa fria de melão com presunto
10 Min
Sopa fria de tomate e pêssego
40 Min
Creme de ervilhas com queijo-creme
50 Min
Creme de cogumelos
30 min
Vichyssoise de agrião
35 dk
Creme de cogumelos
30 min
Sopa de meloa
1 Std.
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1 godz. 5 min
Creme de abóbora assada com sementes torradas
1h 20 min