
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 帶皮雞腿肉 切大塊
- 1 大匙 素蠔油
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 ½ 茶匙 糖
- 15 克 太白粉
- 1160 克 水 (含料理和蒸煮用)
- 10 克 黑麻油
- 15 克 乾香菇 洗淨泡水,切丁
- 20 克 蝦米 洗淨泡水,瀝乾
- 1 條 廣式臘腸 (約100克),切片
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 320 克 長糯米 洗淨,泡水1小時後瀝乾
- 1 茶匙 醬油
- 2 張 荷葉 洗淨,泡水2小時
- 4 顆 鹹蛋黃 對半切
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 320 kcal / 1340 kJ
- Protein
- 14.1 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Vláknina
- 1 g