廣東炒麵

廣東炒麵

4.2 11 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 蝦仁
    60 克
  • 花枝 切塊(約2公分)
    60 克
  • 米酒
    20 克
  • 梅花肉片
    60 克
  • 醬油
    10 克
  • 油麵 稍微用水沖洗後瀝乾
    500 克
  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 切段(約3公分)
    10 克
  • 紅蘿蔔 切片
    30 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    15 克
  • 秀珍菇 稍微剝散
    30 克
  • 100 克
  • 蠔油
    1 大匙
  • 紹興酒
    2 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 青江菜 切段(約3公分)
    50 克
  • 太白粉 先與2大匙水調勻
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 48.7 g
Kalorie 2310 kJ / 552 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 67.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...