Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
白飯和溫泉蛋
- 1200 克 水
- 300 克 白米, 洗淨備用
- 4 顆 蛋
豬肉醬
- 120 克 洋蔥, 切塊(約5公分)
- 20 克 香油
- 400 克 豬絞肉
- 40 克 醬油
- 40 克 味醂
- 40 克 清酒
- 1 茶匙 柴魚片
- 2 茶匙 糖
- 新鮮豌豆, 裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2645 kJ / 632 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 68.6 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.7 g