Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 帶皮帶骨雞腿肉
- 1800 克 水
- 30 克 海底椰 ,洗淨,預先浸泡1小時
- 10 克 南杏 ,洗淨,預先浸泡6小時或隔夜
- 10 克 北杏 ,洗淨,預先浸泡6小時或隔夜
- 20 克 無花果乾
- 2 顆 蜜棗
- 1 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1000 kJ / 239.2 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 105.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 76 mg