海底椰無花果雞湯

海底椰無花果雞湯

5.0 5 rating
Příprava 5min.
Celkový 7hod. 15min.
3 人份

Suroviny

  • 帶皮帶骨雞腿肉
    400 克
  • 1800 克
  • 海底椰 洗淨,預先浸泡1小時
    30 克
  • 南杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜
    10 克
  • 北杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜
    10 克
  • 無花果乾
    20 克
  • 蜜棗
    2 顆
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 76 mg
Protein 30.8 g
Kalorie 1000 kJ / 239.2 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 105.9 g
Sacharidy 7.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...