Zařízení & příslušenství
海底椰無花果雞湯
Příprava 5min.
Celkový 7hod. 15min.
3 人份
Suroviny
-
帶皮帶骨雞腿肉400 克
-
水1800 克
-
海底椰 洗淨,預先浸泡1小時30 克
-
南杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜10 克
-
北杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜10 克
-
無花果乾20 克
-
蜜棗2 顆
-
鹽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
76 mg
Protein
30.8 g
Kalorie
1000 kJ /
239.2 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
105.9 g
Sacharidy
7.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
吃出美顏肌
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan