Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 250 g Suppengemüse (Möhre, Sellerie, Porree), in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenmark
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Crème fraîche
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 200 g Schinken, gekocht, in Streifen
- 200 g Gouda, in Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4340 kJ / 1037 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Sodík
- 2001 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Pizza mit Kohl und Speck
2h
3-Gänge-Pizza
1h 25min
Champignonpizza
1h 40 min
Paprika-Pizza
1h 55min
Pizza mit Zucchini und Fenchelhack
1h 45min
Pizza Greco
1h 20min
Pizza Hawaii
1 Std. 35 Min
Salami-Pizza mit Käserand
1h 50 min
Pizza Diavolo
1 Std. 15 Min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min