Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Glas Sauerkirschen (680 g)
- 20 g Speisestärke
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 380 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Zucker
- 200 g Milch, 1,5 % Fett
- Kondensmilch, 4 % Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 685 kJ / 164 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Spiegelei-Kuchen
1 Std. 15 Min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1 Std.
Champignonpizza
1h 40min
Apfel-Striezel
2 Std. 20 Min
Bienenstich
3h
Puddingbrezel
2 godz. 30 min
Apfeltaschen
2h 40min
Vanillering
4 Std.
Kaffee-Kuppeltorte
10h
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 Std. 15 Min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2h 15min
Brandteig-Küchlein mit Früchten
1 Std. 15 Min