Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuitboden
- 2 Eier, getrennt
- 75 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 75 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Füllung
- 50 g gehobelte Mandeln
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Zucker
- 15 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Dose Aprikosen (Abtropfgew. 475 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 998 kJ / 239 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Käsekuchen
1 godz. 30 min
Zitronen-Joghurt-Torte
6 Std. 30 Min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 godz. 30 min
Erdbeertorte
4h
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3ωρ. 10 λεπτ.
Mandarinenkuchen vom Blech
1 godz. 30 min
Mascarpone-Apfel-Torte
6h
Birnen-Obersschnitten
1 godz. 30 min
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5 godz.
Schokoladentorte
4h
Erdbeer-Zitronen-Torte
5 godz.
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h