Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuitboden
- 2 Eier, getrennt
- 75 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 75 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Füllung
- 50 g gehobelte Mandeln
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Zucker
- 15 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Dose Aprikosen (Abtropfgew. 475 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 998 kJ / 239 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Apfelkuchen
1h
Erdbeer-Zitronen-Torte
5h
Erdbeersahnetorte
6h 30min
Kiba-Crunch-Kuchen
5 Std. 35 Min
Apfel-Nuss-Torte
4h 30 min
Mandarinenkuchen vom Blech
1h 30min
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5h
Erdbeer-Quark-Torte
2 Std. 45 Min
Blaubeerkuchen
3h 30min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1h 10min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1h 20 min
Apfel-Schmand-Torte
2h