Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 400 g Marzipanrohmasse, zimmerwarm, in Stücken
- 1 geh. TL Orangenschale
- 6 Eier
- 1 ½ TL Backpulver
- 200 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 750 kJ / 179 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Haselnuss-Streuselkuchen
1 Std. 30 Min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2 godz. 30 min
Kirsch-Marzipan-Gugelhupf aus dem Varoma
1 Std. 30 Min
Zitronenbrioche
3 Std. 15 Min
Cornflakes-Schoko-Kekse
2h 40 min
Andis Schokoladenkuchen
2 Std.
Königsberger Marzipan
8h 30 min
Kaffee-Kuppeltorte
10h
Marzipan-Butterkuchen
3h
Lemon Bars
1 Std. 30 Min
Milchreiskuchen
3h
Marzipan-Nougat-Kekse
2h 40 min