Kompatibilní verze
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grating
- 40 g Parmesan cheese, diced (2 cm)
Dough
- 250 g milk
-
25
g fresh yeast, crumbled
nebo 1 tsp dried instant yeast - 10 g honey
- 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Fondue and Filling
- 200 g dark chocolate, small pieces or callets
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 200 g tomatoes, quartered
- 50 g white wine
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g fresh baby spinach
- 200 g ricotta cheese
- ½ tsp garlic powder
- 2 medium eggs
- water, for brushing
- fresh fruit selection, to your taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 7229.5 kJ / 1728 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 213 g
- Tuk
- 71 g
Alternativní recepty
Pogača (bread)
3hod.
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9 Std. 25 Min
Pumpkin Pie
5hod.
Orange Sponge
2 Std.
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3hod.
Steamed Pumpkin Puddings
1 Std. 15 Min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Bellini Cocktail
5min
Morello Cherry Brownies
1h
Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
2h 35min
Chorizo Bread
1h 30min
Margarita
10min