Kompatibilní verze
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grating
- 40 g Parmesan cheese, diced (2 cm)
Dough
- 250 g milk
-
25
g fresh yeast, crumbled
nebo 1 tsp dried instant yeast - 10 g honey
- 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Fondue and Filling
- 200 g dark chocolate, small pieces or callets
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 200 g tomatoes, quartered
- 50 g white wine
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g fresh baby spinach
- 200 g ricotta cheese
- ½ tsp garlic powder
- 2 medium eggs
- water, for brushing
- fresh fruit selection, to your taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 7229.5 kJ / 1728 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 213 g
- Tuk
- 71 g
Alternativní recepty
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1h
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2h
Three-milk Cake
2h
Banoffee Brazilian Pavé
1 Std. 25 Min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Baby-friendly Chicken, Sweet Potato and Kale Filo Pie
1h 45min
Vegan Supreme Pizza
9 godz. 40 min
Nanaimo Bars
3hod. 5min
Egg-free mayonnaise
10 min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 godz. 40 min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 godz. 30 min