Kompatibilní verze
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grating
- 40 g Parmesan cheese, diced (2 cm)
Dough
- 250 g milk
-
25
g fresh yeast, crumbled
nebo 1 tsp dried instant yeast - 10 g honey
- 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Fondue and Filling
- 200 g dark chocolate, small pieces or callets
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 200 g tomatoes, quartered
- 50 g white wine
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g fresh baby spinach
- 200 g ricotta cheese
- ½ tsp garlic powder
- 2 medium eggs
- water, for brushing
- fresh fruit selection, to your taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 7229.5 kJ / 1728 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 213 g
- Tuk
- 71 g
Alternativní recepty
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min
Pizza Margherita
2h 10min
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40 min
Unbaked marbled cheesecake
4h 35min
Mediterranean Bread
5 Std. 20 Min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55 min
Apple Tart (TM5)
1h
Boules d'amour (Coconut Snowballs) Metric
1h
Almond and Matcha Cake
1h 10min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1h 15min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2h 50min