Zařízení & příslušenství
萊姆蛋白霜蛋糕
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 10min.
12 片
Suroviny
萊姆蛋糕
-
葵花油 多備一些刷油用80 克
-
萊姆 取皮屑和汁液(約20克)1 顆
-
細砂糖250 克
-
蛋 (每顆約53-63克)4 顆
-
低筋麵粉230 克
-
泡打粉3 茶匙
-
希臘優格130 克
萊姆凝乳
-
萊姆 取皮屑和汁液(約70克)1 - 2 顆
-
細砂糖110 克
-
奶油 室溫軟化,切塊80 克
-
蛋黃3 顆
-
蛋1 顆
瑞士蛋白霜
-
蛋白3 顆
-
細砂糖140 克
-
鹽1 小撮
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 片
Protein
7 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
57 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
派對蛋糕
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan