Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
杏仁蛋糕
- 奶油, 少許,刷油用
- 50 克 杏仁碎片
- 220 克 帶皮杏仁果
- 4 顆 蛋 (每顆約53-63克)
- 3 顆 蛋黃
- 250 克 細砂糖
- 30 克 低筋麵粉
- 1 ¼ 茶匙 泡打粉
- 1 茶匙 肉桂粉
香草糖霜
- 3 顆 蛋白
- 140 克 細砂糖
- 1 小撮 鹽
- ½ 茶匙 天然香草精
- 100 克 奶油, 室溫軟化、切塊
- Nutriční hodnoty
- na 1 片
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.7 g