Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 200 g de queso mozarella, en trozos
- 250 g corazones de alcachofa, en lata, escurridos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 20 g de aceite
- 600 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortada en cubos medianos
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 100 g de crema ácida
Salsa
- 60 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 40 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 250 g de crema ácida
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo, o al gusto
- ½ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 230 g de hojas de espinaca fresca
- 10 tortillas de harina, grandes
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1810 kJ / 431 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Crepas florentinas de pollo
1h 10min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1h
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1h
Shepherd's pie
1h 10min
Pechugas a la reina
35 Min
Pollo al cilantro
35 Min
Papas al horno
1h
Pastel azteca
1h
Pastel de carne
50 Min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h