Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hongos
- 70 g de echalots, pelados
- 3 dientes de ajo
- 15 g de perejil fresco
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de hongos cremini, en mitades
- ¾ cdita de sal fina, o al gusto
Salmón y puré de papa
- 435 g de papas, peladas y en cubos de 2 cm
- 500 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 4 filetes de salmón fresco (medallones) con piel (150-200 g c/u)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 1 limón amarillo
- 5 g aceite de oliva
- 1 cda de levadura nutricional (volitelně)
- perejil fresco, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1681 kJ / 400.2 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 21.2 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 Min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 Min
Pollo con salsa de hierbas y pesto de arúgula
55 min
Atún con salsa Vierge
50 Min
Pescado a la diabla
30min
Ensalada de pollo con quinoa
40p
Quinoa con ejotes
30min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20p
Pasta con salmón y espinaca
40p
Pescado empapelado con verduras
1 Std. 15 Min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30min