Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 160 g d'eau
- 30 g de saindoux
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 10 - 20 g d'huile d'olive extra vierge
La crème de fromage
- 200 g de fromage crescenza, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 1 - 2 c. à soupe d'anchoïade (pâte d'anchois)
- 150 g d'olives taggiasca dénoyautées (voir "Conseil(s)")
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3067 kJ / 733 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 59.7 g
- Tuk
- 43.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia à la crescenza
1u. 45min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Soufflé de pomme de terre à la morue
13 Std.
Focaccia aux oignons
2h 15min
FEVRIER - Le cramique perdu - Nicolas Gautier
4h
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2u. 45min
Focaccia à la pomme de terre
2h 50min
Focaccia croquante
3h
Pain ciabatta
3u. 45min
Focaccia au thym
3h
Focaccia apulienne
2sa 40 dk
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min