Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 160 g d'eau
- 30 g de saindoux
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 10 - 20 g d'huile d'olive extra vierge
La crème de fromage
- 200 g de fromage crescenza, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 1 - 2 c. à soupe d'anchoïade (pâte d'anchois)
- 150 g d'olives taggiasca dénoyautées (voir "Conseil(s)")
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3067 kJ / 733 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 59.7 g
- Tuk
- 43.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3u. 40min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2h 35min
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2u. 45min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3 Std. 15 Min
Mini-hamburgers italiens
40 min
Pizza à la betterave
1h 30min
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia à la pomme de terre
2u. 50min
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 min