
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 160 g d'eau
- 30 g de saindoux
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 10 - 20 g d'huile d'olive extra vierge
La crème de fromage
- 200 g de fromage crescenza coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
-
200
g de gorgonzola coupé en morceaux
nebo 200 g de fromage taleggio coupé en morceaux (voir "Conseil(s)") -
1 - 2
c. à soupe d'anchoïade (pâte d'anchois)
nebo 2 - 4 filets d'anchois à l'huile - 150 g d'olives taggiasca dénoyautées (voir "Conseil(s)")
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 733 kcal / 3067 kJ
- Protein
- 29.2 g
- Tuk
- 43.6 g
- Sacharidy
- 59.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Smacafam
55min
Focaccia croustillante
1hod. 55min
Schiacciatina
2hod. 20min
Focaccia à la crème de fromages
2hod. 10min
Focaccia croquante
3hod.
Focaccia aux olives
3hod.
Focaccia au thym
3hod.
Focaccia apulienne
2hod. 40min
Bagel
1hod. 10min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2hod. 45min
Panzerotti à la romaine
1hod. 5min
Focaccia à l'oignon
3hod. 15min