Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de beurre, et un peu pour le moule
- 4 œufs
- 600 g de lait concentré sucré
- 600 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 120 g de cacao en poudre sucré
- l'eau, pour le bain-marie
- pépites de chocolat, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2021.3 kJ / 483.1 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 34.1 g
- Nasycený tuk
- 20.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 129.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau "Petit Duc"
30min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Pain de Gênes
1h
Galette au beurre
1h
Gâteau de rêve danois
1h
Cheesecake vanille-fraise sans cuisson
4u. 45min
Galette à l'ananas et au rhum
1 Std. 10 Min
Puddings au caramel
1h 5min
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Tarte à l'ananas
3 Std.
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3u. 15min
Gâteau à la vanille et aux amandes
3 Std. 30 Min