Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le glaçage noir (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre en poudre
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de cacao en poudre non sucré
Le pailleté feuilletine
- 250 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 175 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
La gelée et la mousse de framboise
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
-
600
g de framboises fraîches, et quelques-unes pour la finition
nebo 600 g de framboises surgelées - ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 80 g de sucre en poudre
- 260 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4007 kJ / 960 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Opéra
24h
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Dacquoise praliné-chocolat
50 min
Demi-sphère framboise choco vanille
17u.
Croquant au chocolat
16h 20min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 godz. 20 min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Eclair au chocolat
1h 15min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min