Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 300 g Rotkraut, in Stücken
- 60 g Äpfel, säuerlich, in Stücken
- 20 g Walnussöl
- 20 g Himbeeressig
- 240 g Orangensaft
- 40 g Preiselbeermarmelade
- 1 ¾ TL Salz und etwas mehr
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Honig
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 EL Sonnenblumenkerne
- 280 g Wasser
- 100 g Bulgur
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ½ TL Thymian, getrocknet
- 2 Rote Rüben, roh (Ø 5-7 cm)
- 1 Orange
- frischer Koriander, Blättchen abgezupft zum Dekorieren
- 160 - 200 g Feta, zerbröselt, nach Geschmack
- 2 EL Granatapfelkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 8.2 g
Alternativní recepty
Eiersalat
50 min
Rote-Bete-Salat mit Apfel
10min
Griechischer Krautsalat
20min
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40 min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1h 5 min
Möhren-Apfel-Rohkost auf Chicorée
15min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Griechischer Weißkrautsalat
2j 15 menit
Krautsalat mit Leberkäse
25 min